Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,70 zł , zmiana od tamtej pory: -56,84%

Re: znana jest cena akcji nowej emisji?

Gdy chodzi o akcje uprzywilejowane to akurat jestem ich przeciwnikiem i to, że zmniejszy się ich waga na Wza jest miodem na moje serce.
W kontekście certyfikatòw, lekkiego dokapitalizowania i zatrzymania gotòwki uważam, że kumulują gotòwké na inwestycje. Co do zagospodarowania Rybitw to ten teren był projektowany z 20 lat? temu i też w znacznej części ' na dziko' w takim sensie, że bez masterplanu. I rzecz polega na tym, że bez uszczerbku a wręcz z korzyściami dla wszystkich stron można to tak zorganizować, że przełoży się na zaspokojenie wszystkich stron. Proponuję Ci pojechać w tamten rejon a sam bez wiedzy projektanckiej zauważysz bardzo dobrze rozbudowaną infrastrukturę wokòł Rybitw i słabo aby nie powiedzieć źle zagospodarowany teren Rybitw. Kròtko mòwiąc tam jest przeogromne niewykorzystane możliwości. Projektanci moją tam ogromne pole do popisu co więcej lubią takie projekty. Takim przykładem niech będą wrocławskie.peomenady o podobnej powierzchni budowane przez ventage. Liczba akcjonariuszy jest na tyle duża, że spòlka się samokontroli je i nie mam powodu zakładać, że certyfikaty zostały źle lub nie płynnie zainwestowane zwłaszcza, że jak tutaj ktoś pisał robił zawiadomienie do KNF co oznacza, że nie ma podstaw a po getbacku nadzòr jest wyczulony i nikt lub mało kto by zaryzykował.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EFEKT 0,00% 5,05 2025-10-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.