Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,65 zł , zmiana od tamtej pory: -59,12%

Re: zespół Road Studio

Nie rozumiem czemu przekręcasz moje słowa i piszesz o tym, że obowiązkiem wydawcy jest pilnowanie jakości wydawanego produktu na każdym etapie produkcji. Jak bardzo chcesz to mogę wprost napisać że odbywa się to w końcowej fazie i wydawca nie trzyma producenta za rączkę od początku. Wydawało mi się to dosyć oczywiste skoro wysunąłem przykład MG i Playwaya, które tak właśnie postępują, ale widocznie musze doprecyzować, bo się wkradł jakiś błąd interpretacyjny.

Rozumiem, ze może ciebie denerwować mój sceptycyzm, bo skoro mam akcje to płowieniem pisać "na pewno będzie dobrze, w końcu wydawcy zależy tez na zarobku" i podobne pro wzrostowe banały, no ale niestety sparzyłem się już tyle razy na gierkach takich średnich spółek, że jestem ostrożny. Jak pisałem w innym wątku zachęca mnie tutaj potencjał i niski próg wejścia w spółkę.

Mnie z kolei wkurzają tutaj wpisy o 70 zł i inne tego typu pierdoły jak jeszcze nawet nie ma co estymować bo gra nie wyszła i nie ma peaku, recenzji. Kompletnie nic. Na tym etapie można się zastanawiać tylko nad przyszła jakością , co zresztą sam robisz bo się interesujesz tym kto to w ogóle produkuje.

Generalnie gracze zrobili się bardzo wybredni i nieraz narzekają na rzeczy, które dla mnie maja drugorzędne znaczenie i dają za to negatywy. Niemniej istnieje pewne minimum i jest to dobra optymalizacja i możliwość przejścia gry od A do Z bez większych zgrzytów. Liczę na to, że tak będzie ale jak widzę te hurraoptymistyczne posty, to mnie skręca po prostu w środku.

ATS nie przeszedł w listopadzie testów jakościowych MG (a przeszedł je Brewpub ze średnia ocen na steam 60%) i stąd moje zmartwienie jak ta gra rzeczywiście wygląda. Tak zdaję sobie sprawę z tego, ze jest nowy wydawca, bo nieraz wspomniałem o tej świetnej umowie z nim, ale to nie zmienia faktu że jest nim od pół roku, a gra jest robiona przez jakieś 6 lat, więc skoro znasz się na procesie produkcyjnym to sam wiesz że tam cuda na kiju mogły się zadziać w tym czasie z kodem gry itd.

P.S.

Skoro znasz się na produkcji, to jak oceniasz obecną ekipę Road? To dobrzy fachowcy tak na Twoje oko?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD -1,41% 5,58 2026-04-01 13:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.