widzisz fanpli,
sęk w tym, że ty nie tylko mylisz się co do kursu i oceny sytuacji na spółce, ale mylisz się również w ocenie innych ludzi
zdziwiłbyś się ile lat byłem akcjonariuszem , możliwe że dłużej niż ty jesteś. Zdziwiłbyś się również na wieść o tym, że można opierając się na at precyzyjnie określić odpowiedni moment wejścia i wyjścia w tym również na tak niepłynnej spółce.
Spekulacja ? a czym jest spekulacja ? Ty kupiłeś akcje po to żeby sobie potrzymać 10 lat i sprzedać bez zysku ? twoja wola, twoje pieniążki. Ale siadając do tego stolika automatycznie zgodziłeś się na warunki gry, więc nie narzekaj, że niedobrzy spekulanci chcą tylko zarobić i uwalają kurs. Tutaj każdy chce zarobić , ty również naiwny hipokryto.
Powtarzam, jeśli jest tanio to kupuj akcje a nie płacz, że inni nie kupują bo nie rozumieją. Bo masz okazję którą inni przegapią.
Ja owszem zerkam na kurs, ale nie zamierzam na razie wchodzić ponieważ at mi zabrania, jeśli się zmieni nie wykluczam powrotu, natomiast nie wydaje mi się, by sygnały były w najbliższej przyszłości. Ktoś z nas się myli, zweryfikuje to czas. I tyle.