a co trollu boisz się zalogować ? boisz się, że ktoś zapisanie na tym forum pociągnie cie do odpowiedzialności ?
ale na co ja wg ciebie żebram ?
na invention ?
człowieku na INVENTION to ja nawet 500 k akcji nie mam jeszcze :) to jest tylko tyle co połowa obecnego obrotu. Człowieku w 2020 jak z zysku z 4Mass jakie zrealizowałem w lipcu 2020 r sprzedając z prawie 500% zyskiem kupiłem przeliczając na dziś ponad 3 mln akcji oraz to ja wam zacząłem bujnięcie Syfblue kupując pierwsze akcje dokładnie 15 lipca po 1,17 a max na sesji był 1,58 i obroty prawie 4 mln zł. Więc dziękuj mi za te obroty hahahaha
sprzedawałem na początku sierpnia po 2,8 odkupywałem po 2,3 sprzedaż po 2,5 odkup po 1,99 i sprzedaż ze stratą po 1,8.
trollu na SBE i INM w 2020-2022 zarobiłem 260 k złotych i wisi mi chłopczyku co tu do mnie piszesz a teraz co to co piszę na INVENTION i o INVENTION to tylko badanie i szukanie dołka. w grudniu widziałem, że czy piszę na lewo czy na prawo dno mamy na 12 groszy więc odkupiłem po 0,12 z haczykiem i dużo taniej niż sprzedałem a teraz ciekawi mnie czy niżej 13 spadnie czy nie i obserwuje koszyki zleceń. I jak zechce to dobiorę jeszcze 2 mln akcji ! I nikt mnie nie na tym forum nie zmusi do zmiany strategii.
dzięki waszym trollingowi też mi to ułatwia bo widzę co kto i jak :D
Oczywiście wiadomo od lat jak jeszcze lata temu (początek 2004-2006 w 100% czas spędzałem na forum parkiet.com i wszyscy śmiali się z "bankierowców hahahaha dlatego teraz mogę se śmiać z was bo wielu z wam wtedy z na jedzeniu mówiło papu hahaahahaha
akcji SBE nigdy nie miałem więcej niż za 100 k zł. natomiast najwięcej akcji INM miałem ponad 6 mln przeliczając na dziś i dzięki październikowi 2020 i październikowi 2021 udało mi się wyjść z zyskiem.
możesz sobie kwiczeć a jak w przeciwieńskie do niektórych nie pluje na zarząd spółki bo nie jestem takim jak wy nieudacznikiem życiowym :) bo kupować to trzeba wiedzieć kiedy tak jak i sprzedawać :)
Invention jak zdecyduje to mogę sobie sprzedać z zyskiem i po 13 groszy i nic nikomu do tego tak samo jak wykupić wszystko do 20 groszy bo to i tak taniej niż sprzedawałem :D a zakup byłby dokonany z samego zysku a w zasadzie części zysku.