trollu Ta obijasz sie...7 minut ?!!!!
ja wiem, że telepie się teraz na forum invention i nie nadążasz trollować na dwa fora bo tam bredzisz na każdym wątku ale weź się chłopie popraw bo cie w końcu zwolnią z roboty hahahahaha
ty ze mnie drwisz ? hahahaha dla mnie trollu jesteś anonimowym bytem na anonimowym forum bankiera, dla mnie więcej znaczy mijana na ulicy kupa psa by w nią nie wdepnąć nić ty tutaj :D
bredzisz coś o namawianiu na Invention ? ja na nic nie namawiam leszczu tylko udowadniam, ze BEZ WZROSTU kursu INVENTION nie ma wzrostu kursu SOFTBLUE. Masz z tym jakiś problem ? to wróć do innych wątków w którym pokazałem dokładnie z linkami i datami gdzie SBE wzorsty było dopiero po mocnym wzrostach INM. Zresztą wystarczy zobaczyć na średnie hisotyczne wolumenty i korelacje kursów i obrotów tych spólek by zobaczyć, że mam 100% rację.
A co do Inventon ? wczoraj kupiłem 10k, dziś kupiłem 10k, w tamtym tygodniu łącznie kupiłem 50k i codziennie sobie będą kupował 10k o tak dla zabawy bo mnie na to stać a dla mnie to drobnica. A na prawdziwe zakupy przyjdzie czas jak wrócą obroty dzienne ponad 150k dziennie na 2 sesjach pod rząd. Wtedy zaczne zakupy takie jak w lipcu 2020 i grudniu 2020...i znów sprzedam z prawie 200% zyskiem a ty dalej będziesz kwiczał i bredził coś o 2018 roki, akcjach Boruty czy jakiś pudlach :D