Może to element "troski" spółdzielni, by w kreskach być "świętszymi od papieża", i na wszelki wypadek idealnie wpisać
się w AT?
Pytanie do PPP - rebus dla czytających:
Skad PPP wie, że ruchy na NWG wpisują się w AT ?
Konsultujesz to ze specjalistą, o udowodnione historii zarobków na podstawie tego rzemiosła?
Nigdy nie czytałem tu ani 1 analizy pod katem AT, poza swoimi luznymi przemysleniami i stad pytanie uważam za zasadne.
Wniosek: uwazasz, ze ruchy na NWG wpisują się w AT bo ja nie raz o tym piszę?
Kiedys popełniłeś wpis o AT i podałeś, że konsultowałeś go z maklerem.
Nie zgodziłem się z nim w 100% i moja wersja się sprawdziła (można odszukać)
Trzech uznanych speców od AT może mieć 3 odmienne opinie w danym kontekście i każdy z nich może zachować się inaczej. Stawianie przez Ciebie sprawy w taki sposób wskazuje, ze dalej dyskutujesz sam ze soba i łapiesz jak tonacy brzytwy aby tylko "dyskutowac”. Czyms pasjonującym jest jednak czytanie takich wpisów.
Rozumiem, ze masz dowody ze ktos min. na sesji w połowie marca ( na którą tu zwracałem uwagę) przewalił papieru za 2mln tylko aby wyrysować zaczątek hipotetycznego podwójnego szczytu (ba, spece od AT powiedza nawet jego urocza biblijna nazwę :)), ja nie podam, skoro znasz się na AT powinieneś znać) i zrobił to aby to wpisywało się w kreski ?
A cała akcje przeprowadzono by ściągnąć cene o niebagatelne 8-9% ( na walorze, na którym nieraz spread wynosi + 2%) i grozić wybiciem w dół ? To masz na mysli ? :)) Bo ja myśle, że jak spółdzielnia tu robi wały, to na serio. A Ty piszesz jak w teleranku.
Tylko z jakiegoś powodu spółdzielni funduszy opłaca się trzymać kurs na obecnym poziomie.
Powód jest jeden - dają Ci szansę zapakować pod kurek.