Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,38 zł , zmiana od tamtej pory: 390,84%

Re: Zdecydowanie "kupuj" dla Newagu

Może to element "troski" spółdzielni, by w kreskach być "świętszymi od papieża", i na wszelki wypadek idealnie wpisać
się w AT?

Pytanie do PPP - rebus dla czytających:
Skad PPP wie, że ruchy na NWG wpisują się w AT ?
Konsultujesz to ze specjalistą, o udowodnione historii zarobków na podstawie tego rzemiosła?

Nigdy nie czytałem tu ani 1 analizy pod katem AT, poza swoimi luznymi przemysleniami i stad pytanie uważam za zasadne.
Wniosek: uwazasz, ze ruchy na NWG wpisują się w AT bo ja nie raz o tym piszę?

Kiedys popełniłeś wpis o AT i podałeś, że konsultowałeś go z maklerem.
Nie zgodziłem się z nim w 100%  i moja  wersja się sprawdziła (można odszukać)

Trzech uznanych speców od AT może mieć 3 odmienne opinie w danym kontekście i każdy z nich może zachować się inaczej. Stawianie przez Ciebie sprawy w taki sposób wskazuje, ze dalej dyskutujesz sam ze soba i łapiesz jak tonacy brzytwy aby tylko "dyskutowac”. Czyms pasjonującym jest jednak czytanie takich wpisów.

Rozumiem, ze masz dowody ze ktos min. na sesji w połowie marca ( na którą tu zwracałem uwagę) przewalił papieru za 2mln tylko aby wyrysować zaczątek hipotetycznego podwójnego szczytu (ba, spece od AT powiedza nawet jego urocza biblijna nazwę :)), ja nie podam, skoro znasz się na AT powinieneś znać) i zrobił to aby to wpisywało się w kreski ?
A cała akcje przeprowadzono by ściągnąć cene o niebagatelne 8-9% ( na walorze, na  którym nieraz spread wynosi + 2%) i grozić wybiciem w dół ? To masz na mysli ? :)) Bo ja myśle, że jak spółdzielnia tu robi wały, to na serio. A Ty piszesz jak w teleranku.

Tylko z jakiegoś powodu spółdzielni funduszy opłaca się trzymać kurs na obecnym poziomie.

Powód jest jeden - dają Ci szansę zapakować pod kurek.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG -2,66% 80,40 2025-10-14 16:41:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.