wiatrak - miło to czytać :)
Dif - argumentacja spadków jest prosta - mamy wychodzący fundusz o czym wszyscy wiedzą - czego przyznam na początku sam się nie spodziewałem - mamy spółkę która może i ma perspektywy na przyszłość (wierzę w to) ale póki co obiecuje wiele tylko na papierze - produkcja amunicji, schrony, bunkry itp itd
Prezes który akurat z wojskowością był za pan brat odszedł - powódów nie znamy więc nie chcę tu dywagować
Jak memorandum padnie to wspomnisz na moje słowa - wtedy reszta wahających się zacznie wyprzedawać bo stracą zapewne ostatni twardy argument jaki ich tu trzyma - jak daleki wtedy może być zkres dołka - technicznie okolice właśnie 80-85 groszy
A jakie są Twoje argumenty ?? Proszę wyłóż choć jeden sensowny - i nie pisz że ragnar zaraz wróci z EUCO - może wróci,może nie wróci - może jak na PLAZA gdzie są domysły że ma akcje na słupach - może jak na innych spółkach gdzie często przewija się RAGNAR jako fundusz tuż pod progiem aby się jeszcze nie ujawniać
Lepiej u Ciebie pisać że zaraz wystrzał, zaraz wystrzał i na tym kończyć argumenty - brawo no faktycznie jest pole do polemiki merytorycznej z Tobą