Dnia 2020-10-06 o godz. 10:11 ~Gallileo napisał(a):
> Daj juz lepiej spokoj, i ciesz sie ze porozumienie w ogole powstalo, a teraz sprzedalo, bo bys sie pewnie dalej kisił z kursem 1zł, albo bys był juz dawno został wycisniety. A tak miałeś okazje ze swoim pakietem wyjśc po 3zł....najwyzszy kurs od ilu? 6 lat? A kto wie w krotce moze bedzie jeszcze wyzej. Naprawde rece juz czasem opadają jak sie czyta te dyrdymaly. Szkoda ze nie byłeś taki rozmowny jak forum tygodniami swiecilo pustkami
ja reaguję na głupotę i jej medialną publikację
o czym miałem pisać WŁASCICIELU wikany , kiedyś się takim mieniłeś i nazywałeś a ja nato że to rodzina buchajskich jest właścicielem CZY NADAL JESTES WŁASCICIELEM wikany ?
ciągle mi piszesz że miałem okazje/szanse kupić po 0,5 zł (grosza) a teraz sprzedać po 3 grosze
na pewno jesteś dobrze poinformowany lub jesteś osobą blisko związaną z osobami zbliżonymi do kręgów dobrze poinformowanych jako WŁAŚCICIEL wikany O JEJ PRZYSZŁOŚCI nie pisz o historii co mogłem zrobić a nie zrobiłem
a tu to totalnie kpisz:
Daj juz lepiej spokoj, i ciesz sie ze porozumienie w ogole powstalo, a teraz sprzedalo,
Naprawde rece juz czasem opadają jak sie czyta te dyrdymaly.
jak Ci już wszystko opadło w tym to co powinno i nie powinno a zwłaszcza głowa z mojego powodu to moja rada nie komentuj moich wypowiedzi.
Szkoda ze nie byłeś taki rozmowny jak forum tygodniami swiecilo pustkami
jaką rozmową z kim i o czym , na jaki temat miałem wypełnić świecące pustkami forum
w tym temacie chcę usłyszeć twoje zdanie