Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,89 zł , zmiana od tamtej pory: -0,53%

Re: Zawadzki mówi, że okazja w gamedev NC

Nie sprzedałem, więc nie utopiłem. Mam kontakt z prezesem. Kwestia czasu. Sam zobaczysz. Tam tylko głupio zrobiłem, że nie wywaliłem jak byłem na plus, z uwagi, że wiedziałem, że gra jest mocna. Problem, że w ostatecznym rozrachunku o czym nie wiedziałem poszli w złą stronę i kilka nieciekawych rozwiązań. Ponadto 505 games upadł na samo dno. Ale w porównaniu do bankrutów jak LMG oni sobie radzą. Nie kojarzę żadnej spółki z NC, która w obliczu takich trudności by wyszła obronną ręką. Cały team został. Otrzymali dofinansowanie (ja uważam, że na Barn Finders 2, czemu nie mogę napisać), ponadto nie chcąc zwalniać teamu dostali projekty na zlecenie + wzięli się na niezły symulator, który da szybki zastrzyk gotówki. A jak widzisz dopiero się hossa na NC gamingu zaczyna. Jeżeli bankruty potrafią rosnąć 100-200% w kilka sesji to tym bardziej te które sobie radzą.
Owszem do sukcesu nie mogę tego zaliczyć, ale na szczęście to "tylko" 1/6 mojego portfela i sam GF mi wystarczy aby zarobić 2/3 razy tyle niż cała reszta.
Ponadto nadal mogę jeszcze uśrednić, chociaż na tą chwilę wolę co mam ładować w pewniaki. A jak mi odjadą wtedy będę pakował w NC które jeszcze nie odjechało.

Jedyną spółką na której straciłem to Boombit, ale też dlatego, że tam straszny syf był/jest a rynek mobilek się mocno kurczy, więc nie chciałem tego trzymać, jednakże to co wywaliłem ze stratą tam, od razu włożyłem w Bloobera na którym zarobiłem, więc ostatecznie na żadnej spółce gamedev nie straciłem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -3,09% 1,88 2025-10-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.