Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,61 zł , zmiana od tamtej pory: -12,69%

Re: Zawadzki mówi, że okazja w gamedev NC

Gdzie ja ci uważam, że hossa na NC od dwóch lat lol ;) Ja skupuję spółki tanie od dwóch lat. Na hossie się nie kupuje tylko sprzedaje. Kupuję na bessie, sprzedaję na hossie. Jeżeli ktoś woli kupować na topach i sprzedawać na dołkach to już jego podejście.

Mam chociażby GF, skup zacząłem od 20zł, potem 13, 10, i 5 i poniżej i mam gruby portfel ze średnią 9.25, a kurs jest po 12zł. A są ludzie co w hossie kupowali po 30-40+

Mam tylko jedną spółkę dosyć drogo bo za duży pakiet kupiłem wysoko za namową insidera i od tego czasu wolę sam analizować, ale tam też zejdę na 0, tyle, że na długi czas kasa jest zamrożona.

Mam kumpla co od samego początku gpw siedzi. Kupował bita na bessie po 15zł, spadło do 1zł. Dokupił i uśrednił do 8zł. Sprzedał po 600zł w hossie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -25,00% 1,41 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.