Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,23 zł , zmiana od tamtej pory: -36,74%

Re: Zatrudnienie to 6 osób + 1 na zlecenie

i znów Vincent bezczelnie kłamiesz i pokazujesz niewiedzę połączoną z ignorancją

- invention zaczął działalność na bazie innej spółki od 2018/2019 r, wcześniej była to ina spółka i inni ludzie
- spółka jest na początku drogi do rozwoju i wystarczy im 6 etatów mając sprawny dział IT oraz po sąsiedzku spółkę w której mają większościowy udział czyli Softblue, którzy użycza wolne swoje zasoby! podaj ile SBE zatrudnia? Też 6 osób? :)
- lepiej mieć 6 fachowców niż 1000 takich jak ty Vincent :)
- nie widzisz przychodów? Cóż to słabo patrzysz ale czy to dziwi u kogoś kto pakował akcje OZE po 5-6 zł a są po 40 groszy?
- udajesz czy nie wiesz, że spółka dopiero rozpoczęła biznes, zakończyła budowę CBR i jeszcze jej nawet księgowo nie rozliczyła

A ty vincent już byś chciał by miała miliardy przychodów i zatrudniała 100 osób i od razu ponosiła koszty osobowe które stanowią największą część w działalności, ale co ty o tym Vincent możesz wiedzieć?:)

Mam ci biznes plan podać i wytłumaczyć zasady biznesowe? Nie stać cię na to byś mi za to zapłacił

Naprawdę mi miło, że w środowe późne popołudnie martwisz się o moje zyski ale oszczędzaj siły bo przydadzą ci się na kilka x wyższe poziomy od pbecnych a powyżej 1 pln będziesz dopiero wył :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INVENTION 1,04% 0,15 2025-11-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.