Twoje ostrzeżenie, wielonickowy spadkowy naganiaczu, uznaj za przyjęte. Ale z drugiej strony mocno zastanawia, gdy przemyśleć logikę twych ostrzeżeń, jakie jest podłoże twego działania? Z twych słów wynika, że nie masz już nic wspólnego z tą spółką, a więc nie powinna znajdować się w sferze twego zainteresowania. Zastanawia więc twoje zaangażowanie w jej systematyczne deprecjonowanie. Tym bardziej, że w jej uzdrowienie i zapowiedziany jako dodatkowy (rozszerzający działalność) nowy, inny tematycznie projekt z jej udziałem i w oparciu o fundament innej, zdrowej spółki segmentu NewConnect Focus, z sensownie rysującym się ewentualnym rozwojem nowo zapowiedzianego projektu, zaangażowali się odpowiedzialni, merytoryczni i doświadczeni ludzie biznesu, zarządzający tą drugą zdrową spółką.
https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/46448088,gpw-komunikat-w-sprawie-wyodrebnienia-segmentow-rynku-newconnect-oraz-zasad-iprocedury-kwalifikacji-do-tych-segmentow-z-pozn-zm-w-dniu-27-wrzesnia-2023-r-dokonana-zostala-przez-gpw
I przemyślenie twego tak ukierunkowanego, systematycznego postępowania podpowiada, że musisz być zainteresowany upadkiem (ogłoszeniem upadłości) Moonlita, a logika twego w tym interesu wykracza poza myślenie/intencje przeciętnego inwestora, czy gracza giełdowego. Wedle mojego podejrzenia, jesteś przedstawicielem konkurenta w branży Moonlita. Na podstawie wieloletniej obecności na forach Bankiera (zwrócenie uwagi na ujawnianą część IP) i obecności na GPW, mam podejrzenie kim jesteś z nazwiska i imienia. Jeśli jesteś tym kogo podejrzewam o to działanie, to wedle tego co czytałem w sieci i notowaniu giełdowym (systematyczny potężny zjazd), niezbyt ci się wiedzie (na forum Bankiera wielu czuje się nabitych w "wydmuszkę"). Nie jest tak słodko jak miało być. Produkt nie ma satysfakcjonującego odbioru, a tzw. ulica na forum Bankiera jest niezwykle złośliwa, wieszczy depresję, ale ponad te wyzłośliwiania się, daje czytelnikowi do myślenia. Powyższe, układając się w logiczny łańcuch, daje mi do myślenia, że być może po prostu jesteś zainteresowany ewentualnym okazyjnym kosztowo przejęciem zgliszczy po Moonlicie, a w szczególności jego wartości/majątku intelektualnego z myślą wykorzystania w projektach własnego biznesowego dziecka.
Czuję w kościach, jak bardzo ta nowa szansa przed Moonlitem w oparciu o Notorię Serwis, musiała dokonać w tobie tąpnięcie. Oczywiście jeśli ty to ten medialny on, bo mylić się jest rzeczą ludzką ;-))