Szanowny kolego xawery !
Cieszy mnie że nowe osoby interesują się Polną , i nie mam tylko Ciebie tutaj na myśli. Mówie też o innych którzy on ok. miesiąca zaczeli odwiedzać wątki dot.. Polnej i pisać na nich swoje uwagi / spostrzeżenia.
Racje masz napewno co do tego że narazie trend jest spadkowy / boczny, i że porównując do wigu Polna nie spełnia oczekiwań.
Ale podejrzewam Ciebie i innych kolegów którym najbardziej to nie w smak, że po prostu dokonaliście zakupów na poziomie 12-14 zł / papier i fakt może być taki że narazie tracicie, albo co najwyżej bujacie się na takich samych poziomach.
Ja chce tylko powiedzieć, że osobiście nie narzekam bo na polnej jestem od początku roku ( vide inne moje posty ) i narazie jestem do przodu. Fakt - nie jest to zarobek taki jak na Skokach , Dragowskich i innych spekułach , ale każdy wybiera i decyduje sie na ryzyko wg własnego uznania.....
Zauważ, że opluwane i wyśmiewane przez " Was" towarzystwo bolo7 ( w tym i moje - jeśli mógłbym się do niego zaliczyć ) narazie zpasowało jeśli chodzi o udzielanie się na forum, bo nie ma to większego sensu - czytaj ciągłe kłótnie i licytacje.
Pretensjami wobec siebie nie zmienimy kursu, a wg mnie leszcze trzęsący portkami już wystrzelali się z papieru i został w miarę zdecydowany akcjonariat, który zdaje sobie sprawe ile warte sa akcje i ile można na nich zarobić. Pozostaje to jednak kwestią czasu ...
Ale cóż - pretensje i ośmieszanie innych to przecież takie polskie .... i ileż dające satysfakcji.
Ja póki co życzę cierpliwości i proszę o nie odbieranie mojego postu jako zarzuty i pretensje... ;)
Pozdrawiam