Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,99 zł , zmiana od tamtej pory: -24,24%

Re: Z nędzy i zera do milionera, czyli jak się traci kasę na Agroton

Już nie istotne, ważne dla mnie że eonet dalej leci ale chcę dokupować

Sprzedałem Agroton 500 po 2,64, gdyż w mojej ocenie definitywnie padło wsparcie na 2,80, łączna strata na nim 30groszy (70 groszy - 45 groszy na kółeczkach + 5 prowizja) czyli 25 groszy od 3,33 to około 10% . Problemem w Agrotononie to jest długie oczekiwanie na raport gdyż oni podają co 6 m-cy raporty i przez ten czas mogą być spadki, spodziewam sie dobrego (na 31.12 będę mógł oszacować bo poznamy kurs hrywny) dlatego na początku stycznia może wrócę do tematu Agrotonu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DANKS 0,67% 0,75 2025-09-05 10:48:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.