Gówniarz i tyle, po co się denerwujesz, tymi wpisami prowokujesz właśnie takich chłystków. Pis jako "gospodarz" kraju, mający na celu dobro mieszkańców, stworzenie warunków do rozwoju przedsiębiorczości, itd. itd. itd też mi nie pasuje. Chociaż PO to już w ogóle degrengolada była. Gdy czytałem jak "geniusze" z PO doprowadzili setki firm pracujących jako podwykonawcy przy autostradach, stadionach do bankructwa to włos się jeży łysemu. Setki facetów popełniło samobójstwa z tego tytułu, potracili majątki życia, zostawiając dzieciom długi. Tego jest mnóstwo, starczy wspomnieć o stoczniach, cukrowniach, gdzie k rolników utraciło źródlo dochodu. Setki k wyjechało zbierać szparagi lub podcierać tyłki faszystom. To jest bilans rządów Tuska i jego sitwy.
Wracając do początku Pis jako gospodarz, ale (ogólnie) politykę juz odbieram inaczej. Podoba mi się stanowisko wobec Jujni, która ubezwłasnowolniła Polaków i robi to dalej Polak nie ma prawa we własnym kraju rządzić jak chce, musi jak chce Jurova, tęczowy Timmermans i pozostali biurokraci na milionowej € pensji podatnika. Podoba mi się sprzeciw wobez genderyzmu, lgbtqz........... i otumaniniu dzieci, społeczeństwa.