Dnia 2022-10-29 o godz. 12:04 ~piracik33 napisał(a):
> Dnia 2022-10-29 o godz. 11:28 ~Yto napisał(a):
> > W cenie nie jest wartość obu spółek i ich potencjał na rynkach z nową technologią. Ta spółka płaciła dywidendy od 13 do 18r ma przychody z działalności operacyjnej a straty firmie która się rozwija i inwestuje w raportach są normalne. I jak ja widzę słowo leszcz,gruby we wpisie jakiegoś osobNika próbującego tymi dwoma słowami poniżać innych to lud,kosc jest stracona
>
> Zgadzam sie w zupelnosci ,ze spolka ma mega potencjal w szczegolnosci po Walnym,ale powtorze po raz kolejny dla mnie czy dla ciebie to inwestycja a dla skoczkow to chwilowa szansa na mega zarobek ale niestety zapomnieli ze gielda dziala pod przyszlosc a nie przeszlosc..wiec walne tylko potewierdzilo ze spolka ma przyszlosc....Nie ma duzo chwilowcow na papierze wiec nie spodziewam sie mega korekty bo sternik nie bedzie tracil bez sensu waloru.
> Spodziewam sie kilku info w listopadzie wiec na papierze bedzie goraco i pazerni beda odkupowac duzo drozej:)
>
nie będą odkupywać drożej bo sam kupisz dużo taniej w listopadzie, wspomnisz moje słowa.