Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Yawal- co jest grane?

Zgazam sie z Toba. To ze nikt nie sprzedaje to obecnie jest tylko wyczekiwanie. Z chwila jak ruszy oficjalnie program skupu pojawia sie pakietowki i informacje o zmniejszeniu zaangazowania przez Opere. Czy Pionier cos odda to nie wiem.
Jedyne co moge sobie dzis zarzucic to to, iz nie sprzedalem tego co mam po 50zl, co nie znaczy ze po tyle jeszcze nie sprzedam - jestem jednak dobrej mysli.
Pieniadze mnoza sie jedna dosc ciezko, niemniej jednak to byla niezla lekcja i na przyszlosc wyciagne z niej wnioski.
Teraz trzeba zaczac zarabiac pieniadze z pracy a nadwyzki inwestowac np. w YWL. Obecna cena jest sztucznie dolowana i nie bedzie to trwalo wiecznie.
Jesli ktos chce sprzedac to jest to juz ostatni dzwonek bo idzie cena ponizej 10 zl i nic tego nie powstrzyma.
Jednak jak widac po obecnej cenie to wszystko wraca i tego sie trzymam.
Czekam do kolejnej dobrej ceny.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YAWAL -18,97% 3,46 2015-10-26 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.