HiHi i antycośtam - tak was mój wpis poruszył ? Czujecie się wezwani do tablicy, czyli jednak coś jest na rzeczy ? Co do moich nicków, to używam tylko jednego"www" (raz zdarzyło się użyć "wwww" - z rozpędu). Korzystam z portali "kolejowych" i zamieszczam infa z nich dla dobra większości (może akurat nie dla dobra HiHi i antycośtam). Moze pochwalicie się, co Wy wnieśliście do dyskusji, tacy wysokiej klasy znawcy ? Ale was dyskusja nie interesuje, za to pouczanie innych - bardzo. Przypominam, że mówimy o FORUM czyli o miejscu wymiany informacji i dyskusji, a nie o rozmowie analityków czy maklerów bardzo mądrych, którzy obracają cudzymi walorami a kasa za pośrednictwo i doradztwo leci niezależnie od wyników. To dlatego gardzi się ludźmi spoza branży ? Nie mam kilku mln zł w akcjach i tyle samo w gotówce, aby ustawiać kurs, jak to się powszechnie czyni. Nie przeszkodzę więc Wam, wielcy gracze, dlatego po co się tak denerwować i wyśmiewać z ludzi ? Może nikt nie zauważy, jak jutro przestanę tu "kopiować" i pisać, ale jakoś zauważyliście, gdy napisałem kilka słów ???