Witaj Tom. Super, że dzielisz się swoimi uwagami dotyczącymi AT, w tym świec. Ja w wybraniu jakiś czas temu Polnej kierowałem się w zasadzie tylko wyczuciem biznesowym widząc w zainwestowaniu w tą spółę szanse na pokaźne zyski. AT i świece, to jak wspomniałem, tylko delikatne moje zainteresowanie, które gdzieś tam wspiera moje decyzje, jak chyba minimum każdego inwestującego na giełdzie...
Widać, że mocniej siedzisz w temacie (przynajmniej ode mnie), dlatego wdzięczni Ci będziemy za wrzucanie co jakiś czas swoich spostrzeżeń w tym zakresie. Tylko nie zapomnij, że pewne dane w przypadku Polnej są zafałszowane, ponieważ najprawdopodobniej kurs jest systematycznie dołowany od dłuższego czasu (wtedy czasami mogą wyjść nielogiczne wnioski). Dlatego - według mnie - mamy techniczne uzasadnienie do nie tak drastycznego traktowania absolutnie wszystkich wskaźników. Czyli moje zdanie jest takie, że uwzględniając wszystkie w/w aspekty, AT Polnej świetnie ją przygotowuje do silnego wystrzału (może już jutro?).