Dnia 2018-09-29 o godz. 08:30 ~nikt napisał(a):
> wykres - zdania mojego nie zmienię na temat tej spółki oraz prowadzonego przez nią biznesu- to nie ma sensu!!! pisaliśmy o tym ładnych kilka lat temum i wszystko idzie zgodnie z planem, szkoda tylko, że plan jest pesymistyczny za to spółka wywiązuje się wzorowo
>
> teraz czekamy na kolejne, tw. "najniższe" poziomy które będa ostatnimi i które niżej juz nie będą, setki takich postów tutaj było, setki nicków których już nie ma hehe
>
> btw.
> jednak temat ze skarbówką dalej się ciągnie?
jak już kiedyś pisałem - byłeś dla mnie tym, który mi zapalił czerwoną lampkę ostrzegawczą wobec tej spółki i to dzięki tobie zacząłem ją obserwować oraz twoje i swoje spostrzeżenia i przewidywania
przyznaję, iż właśnie wtedy najwięcej od ciebie nauczyłem się o dacie, gdy polemizowałeś wówczas z naganiaczami i naiwniakami podobnymi to obecnie piszących (a być może niektórzy to faktycznie wciąż ci sami pod kolejnymi nickami)
i tak jak ty - tez nadal ma swoje dotychczasowe sceptyczne zdanie o tej spółce, choć kilka razy zaczynałem o niej myśleć życzliwiej, gdyz sadziłem, iż zaczyna wychodzić na prostą, ale nieufnym pozostawałem przede wszystkim z jednego powodu: nieudzielenia absolutorium, gdzie obecna prezeska była wtedy jeszcze na fotelu wice, a od tamtego czasu kurs tylko spadał, z wynikami też nie było najlepiej, rating spadał itd.
a teraz z zaciekawieniem można patrzeć, jak rynek będzie postrzegał datę i jej problemy wizerunkowe, biznesowe i giełdowe...