mozna by ksiązki pisac i doktorat zrobic na cwaniactwie lipki, co z tego że raport czytałem, zresztą nie pierwszy, cyferki mówią same za siebie a póki co rewelacji nie ma, fakt wszystko wskazuje na to ze w tym roku po II półroczu w końcu bedzie rentownie ale żadne misie w odwrocie itp itd czy moje tutaj gadanie na forum nie maja nic wspólnego z kursem Kompapu. Wert daj se troche na luz nie wiem gdzie mieszka prezes Lipka i powiem ci że w ogóle mnie to nie interesuje. Mnie interesuje kurs a ten szoruje po dnie. Już sie do tego przyzwyczaiłem i nawet w tym roku nie oczekuje wzrostów, niech będą pod wyniki roczne, jeśli wyniki za III kwartał będą względnie dobre w I kwartale przyszłego roku może zacząć się coś dziać jeśli prezes pozbierał tyle ile chciał, a z tego że jest animator i coś zaczyna sie ruszać to wygląda że pozbierał. No ja mu sie zbytnio nie dziwie bo gdyby istniało ryzyko że ktoś mi interes sprzątnie sprzed nosa po takich kozackich przejęciach też dobrałbym do bezpiecznego poziomu. Gdyby prezes nie chciał żebyśmy na 2 fixach wylądowali wystarczyło dwa razy w tygodniu przerzucić akcje między grandem i tymi maszynami do liczenia kasy..... Skończ pieklić się i obarczać mnie winą o kurs i obrzydzanie kursu chyba to forum czytają ludzie nie ubezwłasnowolnieni i potrafią sami wnioski wyciągnąć. Wez tam lepeij zobacz co w poligrafice piszą..... bo chyba nadszedł czas żeby zacząć pisać w parkiecie i pb które mają szerszy oddźwięk wśród inwestorów...a im wystarczy czasami byle gówno żeby sie na nie rzucić i choćbym nie wiem jak śmierdziało i tak się zlecą i je wezmą.....