A mi się coś zdaje, że musieli kogoś nieźle wkurzyć jeżeli się wziął za zarząd głównego udziałowca. Nie wiadomo o co chodzi ale sprawa musi być poważna bo nikt rozsądny tak poważnych ruchów nie robi więc może i coś jest na rzeczy. A tu trzeba się brać za prezesa Symbio bo nie dał sprawozdania za 2018 i walnego nie zwołał więc pisać i dzwonić do Symbio trzeba.
Patrząc z boku wygląda to tak, że goście przejęli spółkę, wyjęli z niej markę, sprzedaż oddali do innej spółki powiązanej z głównym udziałowcem, czyli de facto położyli Symbio i teraz chcą cwaniaczki za psi grosz skupić resztę akcji. Przecież wiadomo, że przy takim ff jakby był handel to spółka po zamiarze wykupu latała w chwilę po 2-3 zeta bo tak było za poprzednich właścicieli. Ja za mniej niż 2 zeta to im nie sprzedam. Niech nie cwaniakują. A ten prezio to jakiś dziwny jest. Jak się weźmie jego życiorys i popatrzy ile te wszystkie spółki w których on jest mają nieposkładanych sprawozdań finansowych to gościa można swobodnie rozpykać i zaraz poleci. I jeszcze tutaj nie daje sprawozdania za 2018 rok a tu już 2019 się skończył. Zobaczymy co z tego wyniknie ale po 2 zeta to mogę im oddać kwita.