Dnia 2018-10-21 o godz. 13:48 mul_roboczy napisał(a):
> Na zwykły zdrowy rozsądek każdy się domyśli, że osoba chcąca za wszelką cenę pozostać anonimowa i pisząca pod różnymi nickami tak jak robisz to ty ma swoje za uszami :)
> > Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja się nie ukrywam, nie zmieniam nicków ba w dodatku piszę z zarejestrowanego :)
> > Muszę kończyć wykresie . Cieszę się, że w końcu zaczynasz na swój sposób szanować innych :)
twój zdrowy rozsądek szwankuje mysleniem życzeniowym widzeniem rzeczy, których nie ma
jestem tak samo anonimowy jak wszyscy uzytkownicy forum
pisanie pod różnymi nickami to twój wymysł oparty na przekonaniu, ze uzytkownicy piszacy podobnie krytycznie o dacie to moje inne wcielenia
ja tez piszę pod swoim IP i sie nie ukrywam
a fakt, iz piszesz z zarejestrowane jest korzystny dla mnie, bo nie będziesz mógł się wypierać, iz ktos podszywa sie pod twój nick i to nie twoje wpisy
nie masz mego szacunku, bo pokazałeś, ze na niego nie zasługujesz, a do tego złamałeś wielokrotnie prawo
czas pokaże, co i kiedy będziesz musiał kończyć
ale daję ci szansę na wyjscie z twarzą:
załóż nowy wątek, odwołaj swe bzdury ze szczególowym ich wymienieniemm i przeproś za wszystkie insynuacje pod moim adresem
to może zakończyć sprawę w sposób ugodowy
mam jednak małą nadzieję, że to zrobisz, więc robię to pod przyszłe procedury urzędowe, by było wiadomo, iż miałeś szansę