Dnia 2018-10-21 o godz. 12:35 mul_roboczy napisał(a):
> Widzisz wykres ja nie tworzę spółdzielni i jestem "czysty" . Nie boję się twoich gróźb bo wszystkie informacje które podałem nie podchodzą pod RoDo i są ogólnodostępne, ba sam je w internecie zamiesZczasz. Wczoraj prowokowałeś mnie do zabawy intelektualnej a dzisiaj już mnie straszysz ? A może tak jak abc pisze przydałoby się trochę samokrytyki ?
> > I nie gadaj głupot o stalkingu bo nigdy cie w żaden sposób nie "nachodziłem" a jedynie odpowiedziałem na twoje zaczepki
nie jesteś czysty, bo nawet w powyższym poście kolejny raz dopuszczasz się stalkingu i zniesławiania przypisując mi tworzenie jakiejś rzekomej spółdzielni, na co nie masz żadnego dowodu poza swymi fantazjami
ją w żaden sposób ci nie grożę, lecz uświadomiłem ci konsekwencje przekroczenia granic twojej rzekomej zabawy i wielokrotnego naruszenia prawa w różnych wymiarach
to, ze ja czy ktokolwiek coś zamieszcza w necie, nie upoważnia cię do tego, byś to zbierał i upubliczniał, co zrobiłeś
odwróć sytuację i pomyśl, co zrobiłbyś, gdybym ja tylko identyczne info o tobie zamieścił
nie ja cię sprowokowałem do zabawy, ale to ty w sposób nieuprawniony publikując różne rzeczy o mnie postanowiłeś się zabawić moim kosztem na forum...
a teraz pomyśl, co byłoby, gdybym dla odmiany ja upublicznił to, co podobnie wiem o to bie, a do tego to, co - oczywiście w sposób ogólnie dostępny - uzyskałem od osób, które cię znają i niekoniecznie lubią
mułek, piszesz o samokrytyce, więc zacznij od siebie, poczytaj podane przepisy, pomyśl o instytucjach, które wkręciłeś w swe wpisy i sprawdź definicję stalkimgu, a potem przeczytaj wszystko, co dzis napisałeś, bo cały ten wątek czyż nie kwalifikuje się pod stalking?
co byś zrobił, gdybym to ja tak od rana pisał wszystko, co wiem i co mógłbym konfabulować o tobie?