~Rick Całkiem sporo tego napisałeś:) Ale jak na osobę która dużo śledzi, to sporo z tego ogólników. Ktoś, coś, kiedyś... Byłoby dobrze, żebyś podał więcej konkretów. Ale odniosę się do każdego punktu:
> - gość sam siebie chwali i popiera pod innymi nickami. Można je rozpoznać po pewnym zasobie słów które się powtarzają u niego jak mantra. Ktoś wcześniej już rozpoznał dwubiegunowość u niego.
Zarzut absurdalny, ale przynajmniej słabo uargumentowany. Warto byłoby podać chociaż jeden konkretny przykład. W sumie jestem nawet ciekawy. Co zaś do dwubiegunowości, diagnoza od internetowego znawcy nie jest warta funta kłaków. Szczególnie od takiego, który się powołuje na moje wcześniejsze "przyznawanie się", a nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
> - ma personalna zadrę do byłego prezesa i to chorą w dużym stopniu. Prawdopodobnie kiedyś pracował dla niego i go wywalili z roboty.
Spekulacje:) Ale próbuj dalej:)
> - całe lata pisał źle o spółce i spędzał nad nią sporo czasu. Z tego co wiem próbując nieudolnie szkodzić nie tylko na forum.
Tak, jestem tu od lat:) Każdy ma jakieś hobby:) Jakieś przykłady tego szkodzenia poza forum? Czy znów tylko ogólniki?
> - przyznaje się na forum że nie kupuje akcji. To forum jest dla ludzi którzy grają na tej spółce, a nie dla trolli. Odpowiedzcie sobie sami dlaczego ktoś tak może robić.
Jak pisałem, każdy ma jakieś hobby:)
> - kiedyś podszywał się pod jakiś zawód w którym nie pracuje robiąc siebie eksperta co później zostało zdemaskowane
Znów ogólniki. Coś konkretnie?
> - teraz zaczyna pisać coś na plus, aby was zmylić co do niego samego.
Piszę na plus, bo to co pokazali w filmiku wygląda dobrze. Staram się być obiektywny w tym co piszę. Nie mówię, że nie mam uprzedzeń, ale każdy je ma.
> - Facet nie zna się na branży, nie zna spółki od środka. Żyje przeszłością. Potrzeba mu psychologa.
Skoro rzekomo pracowałem w spółce to jak mogę nie znać jej od środka. Trochę sobie zaprzeczasz.
> Pozdrawiam zdrowo myślących.
Angole mają takie fajne powiedzenie: "live rent-free in (one's) head" ;) Pozdro mordo:)