Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,66 zł , zmiana od tamtej pory: 387,95%

Re: Wspomnień czar

Ooo witam, co prawda mój post był swoistą małą prowokacją i był skierowany do kilku gentelmenów, którzy jakiś czas temu próbwali zrobić ze mnie naganiacza, nieudacznika i mnie zdyskredytować w sobie tylko znanym celu (być może mieli za to płacone, nie wiem, chociaż biorac pod uwagę jakie wypisywali głupoty to chyba nie, dfo takich rzeczy wynajmuje się mądrzejszych), ale widzę, że ściągnął na forum jeszcze starszych znajomych. Myślę, że przez te lata czekania wielu już pożegnało się bezpowrotnie z Wikaną, ale jest tez duża grupa, któta tkwi w takim uśpieniu jak Ty I zupełnie wyłączyła się z zycia spółki i forum. Chyba nawet nie mam Twojego maila wiec jak szukalem aktualnych akcjonariuszy poltora roku temu to zostałeś pominiety. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Do rządu nie mam zastrzerzeń i myślę, że lepszego w najbliższym czasie nie będzie :) Myślę, że gdyby poprzedni był taki jak ten to Wikana (jak dziesiątki innych spółek) nie spadłaby tam gdzie spadła, a być moze nie mielibyśmy nawet okazji się znowu spotkać tu na forum bo zostalibysmy po prostu wycisnieci. Pozdrawiam!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 0,00% 8,10 2025-10-07 10:50:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.