Jah ---a jednak padaja roznego rodzaju insynuacje ze ostatniegoo pacjenta nie bo..... że jest Uberanie w akcje BO...( i czesto sa insynuacje ze KAŁMCĄ nie jest tylko prezes ale CAŁY ten BIZNES) .
Jak na mnie osobiscie jada że jestem parszywym Nagonem na akcje , ze pracuje dla cygana , ze jestem pracownikiem spółki ---HELLOU mamy wycene ok 80-100 M pln a CC, MA SZANSĘ powalczyc o konkretny pieniadz w relatywnie niedługim czasie --i tylko dlatego sie ICE zainteresowałem.
do Kogo mozna porównac ICE ? do SCP.
Spólką która sprzedali amerykanom( ktora zrobiła PCR /ONE ) , robiła PCR/ONE od 2011 roku ponad 10 lat pózniej go skomercjalizowali , Bacteromic ( spólka robiaca bacteromic) powstała w 2017 roku
Tam też nie było tak rózowo Total FIZ też sprzedawał akcje w rozóznych momentach , tam tez były problemy np z Kalibracja systemu itp itd .
zobacz jakie TAm potrafiły padac komunikaty ...
https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/glowny-akcjonariusz-scope-fluidics-sprzedal-akcje-za-328-mln-zl,akcje,286035
"W czwartek na zamknięciu sesji za jeden walor spółki płacono 127,50 zł. Po sesji Scope Fluidics poinformował, że
napotkał na problem podczas testów weryfikujących działanie PCR ONE, aparatu diagnostycznego, który ma wykrywać zakażenie SARS-CoV-2 i dawać wyniki w ciągu 15 minut. "
Albo taki:
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Total-FIZ-sprzeda-czesc-akcji-Scope-Fluidics-potem-obejmie-akcje-spolki-nowej-emisji-7771228.html
"Total FIZ podpisał ze Scope Fluidics umowę, na której obejmie do 231.540 akcji serii F w ramach podwyższenia kapitału zakładowego spółki - poinformował Scope Fluidics w komunikacie. Wcześniej Total FIZ sprzeda do 170.772 akcji Scope Fluidics w przyspieszonej budowie księgi popytu."
"Spółka chce wzmocnić pozycję negocjacyjną w rozmowach z potencjalnymi partnerami, zmaksymalizować wartość systemu PCR/ONE, a także zrealizować nowy projekt."
przecież to sa identyczne procesy ktore też sie dzieją w ICE---jedyna róznica jest taka ze faktycznie na SCP duzo wczesniej budowano wieksza kapitalziacji niz na ICE --- BYC może dlatego ze tam FUND był najwiekszym udziałowcem . I teraz paradox IPOPEMA jest najwiekszym udziałowcem SCP i Ipopema np wydaje rekomendacje dla SCP.