Jery, powstrzymaj się od płytkich komentarzy, tylko na takie cię stać? wiesz że tu jestem długo ja nie zwiększam pakietu, natomiast kupowałem jak już dawno się uwaliło i teraz gdzieś tam koło zera się kręcę, nieważne. Dlatego dla zasady nie sprzedam, a trochę tego jest. Co do komentowanych kwot zadłużenia to po pierwsze "primo" nie wiadomo jak jest wiarygodność tego pseudodługu, a po "drugie primo" dam ci przykład kasacji dużych kwot jednym kilknięciem. Była tak spółdzielnia w Wwie, gdzie ludzie kupowali mieszkania zanim były wybudowane - dziś rzadko raczej się zdarza. No i spółdzielnia splajtowała, zarząd dał nogę a zostało długu ponad milion usd w roku 2000. Czyli cena metra wtedy była z uwzględnieniem długu ok 9000 plnów (rynkowa była 3000). No i nadszedł dzień i powstał akt prawny odpowiedni i nagle bank skreślił ponad mln uds i hipoteka się nagle w jeden dzień uwolniła.... Tak że ucz się ucz.... w dzisiejszych czasach jeszcze niejedno zobaczysz...aaaa i szykuj sie żeby jak coś pójdzie źle żeby odpowiednim końcem wiesz co...do oka przystawić....