Widze, ze wczorajszy mój komentarz przespales więc go jeszcze raz wklejam..
...Panowie byla gwiazdka tylko ze zgasla jak dla mnie po tym espi co Markowski sie podbil, wpuscili swoich z pko , ktorzy dopiero sprawdzajac kwity zobaczyli co tam jest grane, dla mnie te info , ze nie beda pisac zazalenia bylo bardzo negatywne, bo widzialem , ze juz oni sami nie widzieli ratunku, teraz upychaja papier, nie ma popytu wiec go podbijają i tyle, a jak sie popyt podstawi to sypia, pewnie kierowalismy sie tym ze fundy nie zmniejszaja zaangazowania, wiekszosc zamrozone w starej emisji, odkroja Qumaka zalezna spolke a on sam pojdzie w piach, prezes mamil nas inwestorem, ze szuka , ze prowadzi romowy i tak dalej, kurs leci w otchłań i nikt go nie kontruje, tu cud tylko moglby uratowac ta spółkę, jeszcze niedawno każdą kase tu bym kladl, a dzisiaj z perspektywy czasu widze ze to bylo ułożone i ta pozyczka pod zastaw tej spolki nie byla przypadkiem, pewne euvick ja wezmie a prezes Qumaka zostanie przytulony na jakis stolek do euvicka, wyrolowali wszystkich nas i moze siebie samych..