hej wszystkim! widzę ze są ostre dwa fronty dysputujące. dobrze, to dobry znak, że rozmowa wre.
Z doświadczenia niespełna 13letniego na giełdzie jedno się zawsze sprawdzało czym więcej dyskusji na forach, więcej komentarzy do spolki,itd itp tym lepsza jej perspektywa
zasadniczo zawsze znajdzie się jakaą grupka ze źródła czerpiąca, która wiedząc co może być ze spolką za kilka miesięcy, stara się usilnie błędnie pokierować tłum żeby się obkupić :) co widać na załączonym obrazku (no bo jaki inny cel by miała. przecież to nie bal dobroczynny :) ). Zatem obserwując ostanie 3-4 tygodnie jestem prawie przekonany, że to będzie jedno z kilku największych zaskoczeń kolejnych kilkunastu miesięcy :)
Ponadto jeśli ktoś naprawdę stara się być rozsądnym akcjonariuszem to poza analizami też odwiedzi kilka sklepów które współdzieli z innymi. Ja odwiedziłem 6 w różncych miastach, powypytywałem panie sprzedające o różne kwestie i tu kolejny dobry prognostyk. Wiemy jaki jest kierunek. Będzie bardzo dobrze. Ci z wewnątrz to też wiedzą, a ci co wcześniej juz raz na instytucjach i tłumie zarobili zrobią to po raz kolejny - prawdziwi gospodarni przedsiębiorcy.
Pozdrawiam i życzę miło spędzonych Świąt, a w Nowym roku niezawodnej maszynki do liczenia zarobionych pieniędzy na SOLAR :)