To ze spółka wyszla na prosta to ją doskonale wiem i powtarzałem o tym conajmniej od 2016 roku. Tylko, że w świadomosci wielu inwestorow na GPW jest ciągle bankrutem, bo zarzad nie robi nic, aby ten wizerunek zmienić. Nawet jej akcjonariusze w nią nie wierzą i jedyne co czują to strach i nieufnosc przed tym co wymysli im głowny akcjonariusz. Zero jakiejkolwiek polityki informacyjnej. Jak sobie przypomnę lata 2009-2011 gdzie co kilka miesiecy pojawiał sie jakis artykul w Parkiecie, albo jakis komunikat bezposrednio ze spolki o kolejnych planach i zestawie to z tym co mamy teraz to jest to dla mnie kompletnie niezrozumiale. Teraz od lat tego nie ma w ogole. Zero. Gdybym nie wspomniał w czerwcu na Walnym o tym, że profil Facebookowy jest swietnym instrumentem marketingowym, srodkiem komunikacji z potencjalnymi klientami i szkoda ze juz nie dziala bo to ze szkoda dla spolki, a potem nie dopominał się go na forum to by pewnie nadal nie działał. Niestety. Wydaje mi sie ze tu jest brak zrozumienia tego jak zmienia się swiat i biznes i ze kazda szanujaca się firma choćby jednoosobowa to żeby odniesc sukces musi działać w social mediach.
Nie wiem czy wysoki kurs jest w interesie glównego wlasciciela czy nie, pewnie to zależy od indywidualnego przypadku.Tutaj rzeczywiscie bardzo dlugo byc moze im nie zależało bo ja mam wrażenie ze zmierzalo to do wycisniecia. Teraz wszystko co się wydarzylo od maja czyli wyskok kursu w maju, odkupienie pakietu od stowarzyszenia, seria komunikatow o zakupie przez zarzad, sprawiala ze wydawalo sie ze to sie wlasnie zmienia i zaczynają się inne czasy, ale jak widac nie trwało to długo. Nie wiem, byc moze to koronawirus pokrzyzowal tutaj plany. Nie wiem i pewnie się już tego nie dowiem.