Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Widzieli info?

Miałem to samo, przez pierwsze minuty chciałem wywalać,:) ale napiałem do nich i odpowiedź okazała się super.

Naprawdę rzadko kiedy emisja oznacza tak dużo pozytywów dla akcjonariuszy.
Tutaj to jest wręcz duża troska i szacunek dla małych inwestorów, coć także o głównyc akcjonariuszy, którzy nie chcą stracić kontroli nad spółką.

Dla mnie mega info, jeszcze jak znajdą fajnego inwestora, to może rozbujać nam kurs, przy takim free floacie!, na baaardzo fajne poziomy.

No i wygląda, że chłopaki mają w pipe dużo możliwych inwestycji do zrobienia. Zresztą kto czytał ostatni raport ten wie, że inwestują na potęgę a obroty rosną. Jak tu inwestycje przestaną zżerać zarobioną kasę w bilansie, to za kilka kwartałów ujrzymy z dwa miliony zysku za kwartał.:)

Ta spółka jest jeszcze lepsza niż myślałem, choć wydawało się to niemożliwe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECL -5,18% 18,30 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.