Dnia 2023-07-24 o godz. 22:03 ~xyz napisał(a):
> Nawet Ci wymienie z dyni w kolejnosci od zamkniec pozycji na powyzej 100% wszystkie z glowy sprobuje wymienic.... Playway(ok.110%), Movie Games(ok.160%), Creepy Jar(ok.270%), INC(ok. 200%), XTB(ok.130%), Gaming Factory(jakos rowne 100% zapisy na akcje tego robilem xD, Bumech (ok.250%)...chyba o niczym nie zapomnialem ;) Do tego cala masa pseudoinwestycji takich jak Twoje po jakies zalosne 50% ...30% 20% 40% itp itd...tylko ze ja tego typu "sukcesy inwestycyjne" traktuje jako drobne na prowizje i nieudane inwestycje...bo wiadomo ze czasem inwestycja sie nie uda nawet mi sie zdarzaja gongi na -30% chociaz tyle to od zmiany taktyki tylko raz mialem i to w sumie akurat przez putina ze sie tak wyraze ukrainska spolka poprostu...i akurat sie nadzialem i mocny gong poszedl...ale tak to raczej -20% max na nieudanej inwestycji czesto tne na poziomie -5 -10% bo jednak np cos mi sie nie zgadza z zalozeniami.... i widzisz po to sie celuje wysoko bo na koniec dnia to te trzycyfrowe pod katem stopy zwrotu inwestycje robia roznice...i tylko na nich realnie sie bogacilem kapitalowo ...te plotki po 50% czy 40% to zaraz na wpadki szly inwestycyjne.... I prosze Cie nie mow mi ze sie da grac tak jak grasz bo sie nie da bo wiem na swoim przykladzie... i wiem ze zaraz powiesz ze sie da tylko problem jest taki zeby zarabiac na Twojej strategii musialbys miec skutecznosc z 70-75% a moim zdaniem to jest niemozliwe miec taka skutecznosc krecenia kolek ....a jak masz skutecznosc 50% czy troche wiecej to juz nie zarabiasz. A widzisz przy mojej strategii ja wcale nie musze miec skutecznosci 70% mimo ze ja calkiem akurat niezle typuje spolki....ale ja mam mysle skutecznosc z 55-60% tylko caly myk tu polega na tym ze z tych 55-60% trafionych inwestycji 20-30% to sa big shoty na +100% i to robi mega roznice w dlugim terminie. Takze tak trzeba grac groszolapie ;) no nic milego wieczorku
>
>
Następny Podlacki, o którym nie raz głośno było https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dlaczego-uwazam-ze-marcin-podlacki-to-amator-ktory-idzie-w-ilosc,60014885.html
Niektórzy gadu-gadu, a okazja... UCIEKA i UCIEKA. No nic ynwestory - miłej podrózy... xD xD xD