Dnia 2023-07-24 o godz. 17:19 ~Free napisał(a):
> Każdy ma swoja strategie inwestycyjną. Ja nikomu nie zabraniam trzymania akcji do 70 zł jak ma ochotę. Grunt, żeby ostatecznie wyjść na plus:)
>
> Zresztą wspomniałem o tym, ze mam żelazny pakiet do premiery, żeby uniknąć tej dyskusji ale jak widać nie udało się:)
No i co zrobiles juz to kolko czy jeszcze czekasz ? :) Daj znac jak zrobisz oki ? ;) Przyda mi sie to info :)))) Nie zrozumiales nic z tego co napisalem i nie... w gieldzie nie chodzi o to zeby wyjsc na plus tylko chodzi o to żeby zbić majątek... FORTUNĘ MAJĄTEK WILLE , JACHTY , SAMOCHODY, GORĄCE DZIEWCZYNY rozumiesz ?!...tacy co wychodza na plus jakto napisales realnie stoja w miejscu...bo gielda nie jest od wychodzenia na plus tylko od zmieniania swojego stylu zycia... gielda daje lewar...ze mozesz miec wiecej od najlepiej zarabiajacych ludzi na etacie w kraju...tylko trzeba to umiec robic...i tacy co chca wyjsc na plus...zawsze finalnie przegrywaja i sa biedni..bo nie da sie zarobic na kreceniu kolek i nie pisz mi ze sie da... BO ANI JA, ANI SOROS ANI BUFFETT KÓŁEK nie kręcimy....i zarabiamy realna kase.... a nie na inwestycji pensje babki z kasy na lidlu xD xD xD. I nie mow mi jak mam pisac bo nie jestes w tym miejscu zeby mi cokolwiek mowic...mozesz mi jedynie powiedziec kiedy kolko zrobisz...o to info prosze ;) i pozdrawiam