piszesz ze pisanie o kilkuset procent to gadanie poczatkujacego... ja Ci powiem tak ja w swoim inwestorskim zyciu mialem 6 albo nawet 7 inwestycji ze stopa zwrotu powyżej 100% .... w tym 3 inwestycje powyżej 200%....Ty ile takich miałeś ? Niech zgadnę 0. Wiesz skad to wiem ? Bo zdradziles mi swoja taktyke cytuje ważne żeby wyjść na plus xD.... i wlasnie to jest Twoj problem i innych podobnych Tobie kazdy zysk uzynasz w powijakach a zbierasz straty...powiedz jeszcze ze jak masz strate to kochasz usredniac xD Bo Tylko jeszcze tego tu brakuje xD xD xD. I mnie ktory na gieldzie zostal milionerem podkreślam na Giełdzie Polskiej zostałem milionerem Ty odemnie rad nie bierzesz jak Ci z dobrego serca udzielam ze musisz zaczac grac o wyzsze stawki. Piszesz ze nie zawsze sie zarabia 400%. Ty nigdy i 99% polskich inwestorow Wy na oczy nie zobaczycie nie tylko 400 ale nawet 200%....Bo Macie taka taktyke jakto okresliles wazne zeby wyjsc na plus. 400% sie nie znajduje w Czipsach Ty czlowieku piszesz o tym jak o wygranej w lotto i jeszcze sie zastanawiasz skad ja wiem ze Ty jestes biedny....z Twojego stylu inwestowania i pisania bo jak gralem tak samo jakies 5 lat temu jeszcze tez nic nie mialem zadnych sukcesow gieldowych....Wiecie skad wiem ze 99% takich jak Ty nie zobaczy nawet 200% bo Ty to utniesz na poziomie 30-40-50% pewnie max do 60% dochodzisz chociaz watpie..... A ja Ci powiem teraz po czym sie odroznia prawdziwego inwestora od dziecka rynku. Prawdziwy Inwestor Taki jak Ja to jest taki ktos komu sie swieci na rachunku maklerskim na zielono 178% na plus w nominale 250 tysi zysku i mówi mało bo widzi ze z założeń powinno pójść na +300%... Gwarantuje Ci Ty nigdy nie bedziesz w takiej sytuacji bo grasz o male stawki i jestes za slaby psychicznie jak zreszta wiekszosc rynku zreszta pseudokolcze was tak ucza specjalnie sie krecic na kolkach po 10% zeby was trzepac na prowizjach dla domow maklerskich ktorzy im placa za to zeby was tak uczyli naiwniaki...madry wyciagnie wnioski z tego co napisalem glupi bedzie biedny na wieki...dziekuje za uwage