Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,59 zł , zmiana od tamtej pory: -23,68%

Re: Wiarygodność spółki jest zerowa

Fg zgadzam sie z Tobą ale tylko w krótkim terminie. Na dzień dzisiejszy jest jak jest i sporo ludzi wyraziło swoje zadanie na tym forum albo innych. Część z nich jak na na przykład traktuje takie działania jako sygnał do zamknięcia pozycji inni może do zakupów.

Chodzi mi o to, że za miesiąc ludzie będą czekali na raport za 3Q w który będzie się wyróżniał od pozostałych. Może to będą nowi ludzi może Ci sami ale ten take profit jaki miał miejsce zostanie już zapomniany.

Ba! może do tego czasu ludzi będą pełni podziwu bo Dziubłowski odkupi po niższej cenie 600k akcji które sprzedał gdzieś po 4 zł.

Poza tym ważniejszy jest wizerunek samej firmy NNG, a nie ludzi którzy w nią inwestują. Patrz na takich Wróbli, Pozytywnych, Bobikow, Hos, i masy innych. Ich wiarygodność jest bez znaczenia ,a poczynania widać tylko jak wystawią 50k na PKC z rana.

A jeśli o wiarygodność Ecapital chodzi to ja chętnie przyłączyłbym się do tego fundu z moim kapitałem, widać wiedzą jak robiąc pieniądze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NANOGROUP 1,11% 2,74 2025-09-22 16:48:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.