Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,19 zł , zmiana od tamtej pory: 106,54%

Re: weź kurs na Wandalex

Macie najlepszy papier na GPW tak ale ja namawiałem jak kosztował 3,25 i nie chciał się wybić. teraz jest wysoko a nawet bardzo wysoko. Wysypu jakiegoś mocnego nie widziałem to co do kursu się nie wypowiadam. Zachęcam natomiast na Papierek który za kilka lat będzie ileś razy wyżej Orzeł opony. Cała fabryka zrobiona za kasę unijną gdyż na takie pomysły Unia daje forsę i można było to zrobić z programów jakie były dostępne. Teraz była ugoda i można oddać kasę dużą mniejszą która bedzie pochodziła z Ministerstwa na restrukturyzację. Orzeł tak wszytkich koleguje znając przepisy i możliwości finansowania że jak Mu się uda to bez własnych środków Będzie miał Super nowoczesny biznes na czasie. Od 2020 będzie dostawał dużo więcej kasy od Gmin i wszytkich firm oponiarskich, a od 2030 roku jeszcze wiecej gdyż tak nas Unia obliguje. Namawiam do poznania tej Spółeczki na najbliższy czas. Piszę to tu wiadomo dlaczego. Na początku roku byłem tu prawie sam. Pozdrawiam i czekam na Was na Orle Opony.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WDX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.