nie wiem Reznor co powiedzą, sam też się zastanawiam....... tutaj mogą być odpały w każdą stronę. Trzeba uważać. Oni mogą wyjść i powiedzieć że sorry, ale braki kadrowe i w ogóle o patch i DLC to zampomijcie na pół roku. Ale mogą też zapowiedzieć Wieśka (tak tylko żeby poszczuć). Obie sytuacje możliwe i niewykluczające się jednocześnie. A ja jak nie wiem jakie "fundamenty" mnie czekają to gram czysto technicznie i spierdalam jak tylko widzę że deszcz nadciąga :))). Póki co wskaźniki wyprzedane i mogą to nawet próbować pod 240zł do końca tego tygodnia wyciągać. Kto wie? I wtedy może stamtąd ruszyą we wtorek w górę lub w dół.
Boś dał reko na 231, ale to kpina. Dziś ładna sesja i piękne odleszczanie.
Jak popatrzeć na wykres tygodniowy to kurs dwa razy testował już 205zł (historyczne wsparcie) i ani raz "nie doszedł" XD.
Dobrze to wróży póki co. Kwestia jeszcze tego co się będzie u nas na wig20 działo (?). Kasa z allegro musi gdzieś zaparkować :))).
No i nasdaq na końcu, w jakiś kleszczach siedzi i też ciężko wróżyć w którą stronę to pójdzie.
Zmiennych jest mnóstwo, ale póki co technika po mojej stronie.
Jestem obecny non stop na sesji w polsce i reaguję na bieżąco. Na nic się nie nastawiam, bo to jest teraz najgorętszy kartofel na GPW.
ps. Santa, nie wiąże się z CDR na dłużej niż to konieczne. Są do rozegrania ogromne emocje , jak to Reznor powiedział, a dziś była okazja więc się podłączyłem. Co do siedzenia w korpo to ma to swoje plusy niewątpliwie ale to zupełnie nie dla mnie. Mnie się jest trudno komukolwiek podporządkować, i mimo że nic na rynku nie zależy ode mnie, to jest zajęcie dające ogromną wolność. pozdr.