Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,80 zł , zmiana od tamtej pory: -70,07%

Re: wers do Reznora

Nie trzymam, sprzedałem za to allegro na farcie, co prawda - 3%, ale po wczorajszym info mogło być -9% wiec nie ma, co narzekać. Za to ponownie odpaliło mi nanogroup inlocze na dobry rajd. Jestem konsekwentny dokupilem CDR dzisiaj, ult, PCF i draw dostance. Na tej ostatniej mialem taki tam pakiecik, ale widzę, że prezio zmienia formułę kontaktu i mnie to przekonało, aby zwiększyć zaangażowanie. R22 się skróciłem przed wynikami, zostawiłem 1/4 do obserwacji wyszło ok 50%. A reszta stoję z boku, dzisiaj korciło mnie, żeby dokupić tauron przy 2,48, ale postanowiłem się wstrzymać może będzie test 2,35 - 2,38 lub ogłoszą porozumienie z górnikami i dzida na 3,2x cholera wie. Mercator też zakupiłem dzisiaj, w sumie drugi raz w ogóle mam tą spółkę, ale stwierdziłem, że wzrost zachorowań może pobudzić popyt do ataku i tak do 450 chce sprawdzić czy wyjdzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV -1,10% 0,54 2025-10-02 16:46:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.