spoko luz :).
Pozwoliłem sobie napisać co myślę o CDR, bo sam czekałem na spadek, który wyznaczyłem na 205zł. Była godzina 11.30 i nic nie zapowiadało wybicia po dwóch godzinach mielenia. Stąd mój wpis.
Sam rozważałem zakup w tych okolicach ale postawiłem ostatecznie na DINO.
Rozumiem Twoje argumenty, ZGADZAM SIĘ Z NIMI, ale moim skromnym zdaniem to NIE ONE są aktualnie brane pod uwagę przy tym odbiciu. Tutaj do trwałych wzrostów musi popłynąć jakakolwiek dobra, albo nawet extra dobra informacja ze spółki, bo inaczej jest to zwykłe spekulacyjne odbicie na historycznym wsparciu i tyle. Spółka sama w sobie jest bardzo dobra, choć moim skromnym zdaniem rozegrana na dłuższy czas (co nie zmienia faktu lokalnego odreagowania).
ps. Nigdy nie komentuję czyiś wyborów inwestycyjnych, zaprzepaszczonych szans itp. (czytałem że zbierasz CDR od 290 - Twoja sprawa, też nie jestem nieomylny). Mnie interesuje sytuacja spółki, techniczna i fundamentalna. ( no chyba że widzę ewidentnego babola na wykresie - to wtedy krzyczę żeby nie kupować ! - ale zdarza mi się to bardzo rzadko i tylko do osób, które cenię.). pozdr.