Widzisz Skotek przypomniałeś ludziom na forum mój wątek, ale gdzie w nim, że sprzedałem po 30 gr ?
Twierdzisz, że większości moich postów na bankierzy już nie ma a przecież wiadomym jest iż w internecie nic nie ginie.
Ed zarobił 212 % pod warunkiem, że faktycznie wtedy kupił a nie blefował i pod warunkiem że gdyby wtedy kupił to trzymałbym do tej pory.
Poczytaj sobie teksty innych forumowiczów nawet w tym przytoczonym przez ciebie wątku czy inni dobrze pisali o spółce i czy nie nazywali ją badziewiem.
Czy do tej pory spełniły się zapowiedzi o Nigerii i krajach zatoki perskiej, czy coś więcej podali o zakończonej umowie ze Słowakiem itd ?
Nawet dziś nie wiemy tylko każdy na swój sposób musi się domyślać dlaczego Skotan rośnie, bo ostatni raport nie jest dobry. W tym raporcie nie ma jakiegoś znaczącego przełamania w wynikach i spółka dalej generuje straty a zysk na akcję dalej pozostaje ujemny.
Dzięki Bogu pomimo takiej sytuacji kurs zaczął nagle nie wiadomo dlaczego zdecydowanie rosnąć, co mnie ogromnie cieszy.
Wcześniej zasypywali każdy popyt czego sam doświadczyłem kilkakrotnie gdy budowałem grida. Na dziś wydaje się że były to celowe działania mające zniechęcić potencjalnych kupców akcji SKT przy jednoczesnym zbieraniu od słabych rąk.
Dalej uważam, że spółka jest nie transparentna i stosuje różne metody, by nie informować ulicy o prawdziwej aktualnej sytuacji w spółce. Podawane są tylko wyrywkowe informacje, które sami chcą ujawnić.