Boisz się prawdy SKOT ? Czy myślisz, że jak odpędzisz od siebie czarny scenariusz to nie spełni się on ?
Ja akurat nie jestem tak podejrzliwy jak ty i wierzę, że dami (jak również ed) pisali prawdę o swoich zakupach.
I jeszcze jedno - uzurpujesz sobie prawo, by zakomunikować, że po zakupie damiego " w żaden sposób nie upoważnia nikogo do komentarzy ". Kto ci dał takie prawo ? Dyktatorem jesteś, czy wprowadzasz cenzurę ? Ogarnij się !!! Wiesz co to jest wolność słowa i wypowiadania swoich opinii ?
Masz prawo uważać, że moje posty są pod zamówienie, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak się mylisz !!!
Opisuję faktyczną sytuację na spółce, ale tobie ona całkowicie nie pasuje. No cóż zrobić ? Pozostań ze swoimi myślami i przekonaniami. Twój problem, twoje stanowisko.
Moje posty nie zmienią notowań, a sternicy jak będą chcieli to bez jakichkolwiek wpisów na forum bankiera zrobią zjazd do poziomów, jakie będą uważać za skuteczne.
Sądzę, że tak się właśnie stanie, być może już w tym tygodniu. Co wtedy napiszesz ?
Ponad miesiąc gry na tych samych poziomach nic nie zmienia, bo tu nie chodziło o zawieszenie damiego, tylko o zawieszenie kogokolwiek "niecierpliwego z ulicy".
Żeby być dobrze zrozumianym, nie twierdzę, że w jakiejś tam dłuższej perspektywie kurs SKT może nie zacząć rosnąć, ale obserwując aktualne notowania nie sądzę, że tak się stanie w krótkiej perspektywie czasu - jeśli w ogóle zacznie kiedyś rosnąć, bo do tej pory nic nie wskazuje na taki obrót sprawy.
Tak jak pisałem na początku tego tygodnia - stracony następny tydzień. Ale to jeszcze nie wszystko, bo stracony będzie cały miesiąc - też tak przewiduję.
Teraz obserwujcie i sprawdzajcie, czy miałem rację.
Ja wyłączam się z dyskusji na dłuższy czas .... nikomu nic nie będę udowadniał, ani otwierał oczy na istniejącą sytuację w spółce i ich ciągłe oszukiwanie akcjonariuszy ...