Autor: ~Niki [83.24.71.*], 2012-06-04 17:00
...Natomiast, żeby było jasne: nie namawiam ani ciebie ani innych do zawierania jakichkolwiek transakcji. Każdy inwestuje swoje pieniądze na własne ryzyko. Teraz definitywnie bez odbioru.
-------------------------------------
Nie musisz sie tak tłumaczyć nie zamierzam Ciebie oskarżać. ;) Moim zamiarem jest zwrócenie uwagi, że stale korzystasz z "półprawd".
Dodam, że ilość akcji wzrośnie o około20% ale wartość księgowa wzrośnie około 75%!!!
Autor: ~Niki [83.24.71.*], 2012-06-04 17:00
..Na koniec jedno pytanie: jak jest tak różowo to dlaczego dziś kurs ociera się o 2 zeta?
---------------------------------
Wbrew pozorom każdemu jest to na rękę, Tobie ponieważ wywaliłeś na górce i chcesz jak najtaniej odkupić. Zobaczymy ile odkupisz. ;) Mi jest na rękę, ponieważ nawet nie sprzedałem jeszce 20% papieru z którego zamierzam przebazować kasę na GDG. Na rękę jest innym, którzy chcą dokupić w atrakcyjnej cenie.
Kto sprzedaje? Podejrzewam, że większość obrotu to przekładanie z kieszeni do kieszeni. Czasem markowana jest próba wybicia aby zaraz zawalić to fikcyjna podażą i tym samym podkopać morale. (na to nie mam dowodów, tylko przypuszczenie, chociaż podejrzanie żadko wpada mi coś do koszyczka a podaż jedynie wypełnia koszyczki przede mną, lub poniżej mnie, gdy nie zdążę założyć koszyczka. :))))