Dnia 2018-12-26 o godz. 14:34 polonez_as-dur napisał(a):
> Tym razem Antychodziku stanąłeś na wysokości zadania.
> Eskimosie, dałeś się nabrać facetowi, co dąży tylko do jednego, chce nas wszystkich skłócić.
> Dzisiaj w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia, powtórzę to jeszcze raz.
>
> Nigdy nie kłamię i na forum piszę zawsze co sądzę o rynku w danej chwili.
> Nie obrażam innych. Jeśli ktokolwiek w 2018 roku poczuł się dotknięty moimi słowami - to przepraszam.
> Piszę tylko wyłącznie pod nikiem zarejestrowanym, czyli pogrubionym, jako Polonez_as-dur, a podpisuję
> swoje wypowiedzi imieniem chodzika księżycowego, bo nim tak naprawdę jestem od początku, czyli na tym forum
> jakieś 15 lat.
> Dotychczas pisałem pod następującymi nikami
> 1. chodzik księżycowy
> 2. kamerdyner profesora
> 3. kolorowy wiatr
> 4. Polonez_as-dur
>
> Nie zamierza, już nigdy więcej zmieniać nika pod którym pisze na tym forum.
> Nie zamierzam też krytykować osób piszących na forum, nie osobę bezpośrednio, co najwyżej tekst i to co w nim zawarte, czyli
> wyłącznie merytorycznie i chociaż wiem, że nie mogę w tej kwestii liczyć na zrozumienie i podobne traktowanie,
> to jednak o to wszystkich uczestników tego forum proszę.
> Trudno, jak będziecie mi mocno dokuczać, to zabiorę zabawki i sobie pójdę, ale pomyślcie sami, jak ubogie byłoby to forum
> gdyby odszedł chodzik księżycowy.
> Co wtedy zrobiłby ten biedny Antychodziki ? a Eskimos, czy inni ?
> Dlatego szanujcie chodzika, w ten sam sposób jak on szanuje Was.
> Nikt na tym forum, nie jest moim wrogiem, bo nie w tej kategorii forum to odbieram.
> Zaprawdę, powiadam Wam, w nadchodzącym 2019 roku nie zabraknie z mojej strony tekstów kontrowersyjnych, bo czasy
> jakie przed nami, będą niezmiernie ciekawe.
> Wszystkich bez wyjątku więc pozdrawiam, życząc wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Dużo zdrowia, samych dobrych zagrań i niech Wam się spełni.
>
> chodzik księżycowy
>
Teraz dopiero zauważylem,że jest nas dwóch.Nie podszywam się,to czysty przypadek.Tu jestem od niedawna.Na dowód podaję linka:https://www.bankier.pl/forum/temat_re-ktos-skupuje-z-ukrytego,30483227.html