Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,10 zł , zmiana od tamtej pory: 374,29%

Re: Walcie się wszyscy!!!!

Tym razem Antychodziku stanąłeś na wysokości zadania.
Eskimosie, dałeś się nabrać facetowi, co dąży tylko do jednego, chce nas wszystkich skłócić.
Dzisiaj w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia, powtórzę to jeszcze raz.

Nigdy nie kłamię i na forum piszę zawsze co sądzę o rynku w danej chwili.
Nie obrażam innych. Jeśli ktokolwiek w 2018 roku poczuł się dotknięty moimi słowami - to przepraszam.
Piszę tylko wyłącznie pod nikiem zarejestrowanym, czyli pogrubionym, jako Polonez_as-dur, a podpisuję
swoje wypowiedzi imieniem chodzika księżycowego, bo nim tak naprawdę jestem od początku, czyli na tym forum
jakieś 15 lat.
Dotychczas pisałem pod następującymi nikami
1. chodzik księżycowy
2. kamerdyner profesora
3. kolorowy wiatr
4. Polonez_as-dur

Nie zamierza, już nigdy więcej zmieniać nika pod którym pisze na tym forum.
Nie zamierzam też krytykować osób piszących na forum, nie osobę bezpośrednio, co najwyżej tekst i to co w nim zawarte, czyli
wyłącznie merytorycznie i chociaż wiem, że nie mogę w tej kwestii liczyć na zrozumienie i podobne traktowanie,
to jednak o to wszystkich uczestników tego forum proszę.
Trudno, jak będziecie mi mocno dokuczać, to zabiorę zabawki i sobie pójdę, ale pomyślcie sami, jak ubogie byłoby to forum
gdyby odszedł chodzik księżycowy.
Co wtedy zrobiłby ten biedny Antychodziki ? a Eskimos, czy inni ?
Dlatego szanujcie chodzika, w ten sam sposób jak on szanuje Was.
Nikt na tym forum, nie jest moim wrogiem, bo nie w tej kategorii forum to odbieram.
Zaprawdę, powiadam Wam, w nadchodzącym 2019 roku nie zabraknie z mojej strony tekstów kontrowersyjnych, bo czasy
jakie przed nami, będą niezmiernie ciekawe.
Wszystkich bez wyjątku więc pozdrawiam, życząc wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Dużo zdrowia, samych dobrych zagrań i niech Wam się spełni.

chodzik księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TAURONPE -0,85% 9,96 2026-04-20 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.