mistrzu, podnieciła mnie ogromnie wczorajsza informacja, że "Wyniki badań dotyczące działania cząsteczki 1-MNA zostały zaprezentowane na dwudniowym, światowym kongresie poświęconym regeneracji organizmu, osiągnięciom medycyny w kontekście procesów starzenia oraz chorobom związanym z wiekiem. Spotkały się one z bardzo dobrym przyjęciem i dużym zainteresowaniem, co daje nam dobry sygnał jeśli chodzi o wejście na rynek amerykański".
czy mógłbyś wykorzystać swoje wtyki w Ri Pharmeny i spytać emailowo Tomasza Gutowskiego co to za światowy kongres?
mi udało się znaleść tylko lakoniczną informację w sieci (po mandzursku), że na pewnym kongresie przedstawiciele BigPharma z całego świata bili się i wyrywali sobie z rąk opakowania pewnego magicznego medykamentu produkowanego na wschodzie Europy. następnie kompulsywnie łykali go całymi garściami aby opóźnić proces starzenia, poprawić wydolność fizyczną i zabezpieczyć się przed śmiertelnymi skutkami wszystkich wirusów wszechświata. z tego oto powodu, medykament ten nie może być sprzedawany za granicą - zapasy wyłykane przez zainteresowanych prezesów i sekretarki firm farmaceutycznych z całego świata.
jestem na 100% przekonany, że to info o innym kongresie. Pharemna jako profesjonalna firma nigdy nie popełniła by takiego błędu.
moja ciekawość jest na granicach wyczerpania. prosze pomóż mi rozwiązać ta zagadkę. nie mogę od wczoraj spać.