Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,19 zł , zmiana od tamtej pory: -4,38%

Re: W tym roku 1zl dywidendy

Taki scenariusz byłby możliwy przy założeniu, że wraz z końcem koncesji spółka się zwija.
Dla mnie natomiast wszelkie znaki na niebie wskazują, że spółka będzie działać nadal - nie wiem tylko, z jakim wiodącym PKD.
Dlatego też ja obstawiam na ten rok dywidendę na poziomie 60 groszy.
Każda dużo większa wypłata dywidendy potwierdzi Twoją teorię.
Każda mniejsza wypłata będzie wskazywać na kontynuację działalności spółki.
Wysokość dywidendy poznamy na dniach.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STALEXP -0,81% 3,06 2025-12-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.