Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,33 zł , zmiana od tamtej pory: -78,54%

Re: w pięknym stylu

Dnia 2015-02-01 o godz. 12:22 ~pazerny napisał(a):
> VN jak jesteś taki obeznany i wszechwiedzący to powiedź ile już straciłeś, byłeś blisko, a TT się na Ciebie wypiął, a teraz rzygasz nienawiścią na forum i zgrywasz eksperta
>
> gardzę takimi małymi cwaniakami, co dla forsy sprzedają byłego przyjaciela, może teraz zaprzyjaźnij się łapińskim, będziecie mieli wspólne tematy

Do: pazerny

zanim coś napiszesz to pomyśl dwa razy
1) nikt sie na mnie nie wypiął
2) nie wiem dlaczego uważasz że ktoś był moim przyjacielem
3) stracę jak sprzedam poniżej ceny zakupu, do mementu zamknięcia pozycji mamy tylko wirtualny zysk lub stratę
4) nie jestem obeznany ani ekspertem żadnym, ale miło przeczytać, że nieświadomie sprawiłem takie wrażenie
5) nawet nie wiem jak Łapiński wygląda i nie mam żadnych z nim wspólnych tematów
6) proponuję abyś trafniej dobierał słowa, bo jak na razie zbyt dużo tu języka proletariatu: GARDZĘ, CWANIACZEK, WYPIĄŁ SIĘ, etc. - nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i nie wiesz w jakiej jestem sytuacji - po co te niczego nie zmieniające komentarze?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.