Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,33 zł , zmiana od tamtej pory: -78,54%

Re: w pięknym stylu

w ostatnim poście napisałam dowcip, ale moderator go skasował, no to już sama nie wiem czy tu można trochę zażartować

przykładu proszę ze mnie nie brać, mój sposób inwestowania można nazwać skrajnie nieodpowiedzialnym i nie opiera się na żadnych racjonalnych przesłankach, tylko na intuicji i szczęściu wiejskiego głupka

mam tylko orphee, dużo, tyle co dzienny obrót w dni kiedy na nim jest obrót, i wszystko w kredycie...

kurs pójdzie jeszcze w górę, tego jestem pewna, tylko nie wiem ile, i nie umiem zgadnąć jak zachowa się kurs po skupie, a to jest istotne bo zmienia perspektywę inwestowania z krótko na długoterminową, nie romans tylko małżeństwo

a tak po za tym, Ludzie co Wy w sobotni wieczór robicie na Bankierze!!!! trzeba odreagować tydzień, sio do jakiejś rozrywki!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.