Prosze zwrócić uwage że, forum o którym mówimy, napisało swój artykuł na podstawie wyłącznie informacji dostępnych w internecie. Jego autor szedł tymi samymi ścieżkami, które obrałby zapewne przeciętny Kowalski, chcąc poznać jakiekolwiek informacje o Waszej firmie.
Co dosyć zabawne zauważyłem również pewną formę "rezonowania" plotek. Informacje które ktoś wrzucił bez źródła ani jakichkolwiek dowodów, po 2-3 przedrukach, urastały już do rangi "potwierdzonych faktów".
Do czego zmierzam? Ano do tego, że naprawde, jeśli SR jest firmą która ma do zaproponowania "produkt którego obawia się konkurencja", to warto by ugruntować tej sprawie jakąs marke.
Na chwile obecną każdy kto zechciałby się dowiedzieć, czegoś o tym co macie do zaoferowania, odwiedzi internet i trafi na 95% opini negatywnych i oskarżeń które pozostały bez konkretnych odpowiedzi. Jak mawiają - milczenie jest zgodą.
Pojedynczy post który wysłało SR, zdąrzył już zostać sparodiowany i tak naprawde nie rozwiązał nic.
Powiem szczerze, że w tej chwili, dwóch inwestorów czeka na moją opinie w sprawie produktu i firmy, mając już ustalone daty podpisania umowy z Waszymi przedstawicielami, a ja nie mogę niestety z braku informacji, potwierdzić uczciwości SR.
Z drugiej strony, napisze już mniej oficjalnie, że ja zapewne po takiej ilości błota, jaką obrzucono Pana i produkt PT, pewnie bym zrezygnował z dalszych dyskusji z kimkolwiek.